Sinds september 2020 heeft Kruispunt een eigen jeugdwerker. Hij stelt zichzelf hieronder aan je voor:
“Hoi! Ik ben Timo van der Heijden en ik ben 35 jaar (jong). Samen met mijn lieve vrouw Erika en onze twee van leven bruisende kinderen Lukas (6) en Joëlle (4) wonen we in Utrecht Leidsche Rijn. Ik werk naast Kruispunt Vathorst ook parttime als geestelijk verzorger in een gesloten jeugdzorginstelling in Den Haag.
In mijn dagelijks leven probeer ik Jezus te volgen. Dat gaat met ups en downs, maar dankzij God ben ik tot hier gekomen! Het is mijn verlangen om God en zijn kerk te dienen, omdat ik mijzelf gediend en geliefd weet door Jezus.
Als jeugdwerker zie ik het als mijn rol om het jeugdwerk (12+) in de gemeente te ondersteunen door jeugdleiders te motiveren en toe te rusten. Achter de schermen ben ik betrokken bij het beleid en vormgeving van de jeugdgroepen en het jeugdpastoraat. Dit alles met als doel om jongeren uit te dagen en te motiveren om een levenslange student van Jezus te zijn! Er is geen groter avontuur dan dat. Voor jongeren, maar dat geldt ook voor jeugdleiders. Er is weinig mooiers om als jeugdleider die ontwikkeling van dichtbij mee te maken.
Wil je betrokken raken bij het jeugdwerk, heb je vragen, ideeën of opbouwende feedback? Ik ben bereikbaar via jeugdwerker@kruispuntvathorst.nl of via de scipio-app.”