Worship Night // 1 december – 19:30 // met Arjen ten Brinke

 ‘Dat Koninkrijk van U Heer, komt daar nog wat van?’
1 december is het weer zover: een nieuwe editie van de Worship Night! Een avond vol aanbidding en toerusting! Deze keer zal Arjen ten Brinke, gemeentestichter en voorganger van Mozaïek033, spreken.
Misschien is dit een vraag die jou ook bezig houdt. Waar is dat Koninkrijk en wat zien we ervan? Arjen heeft ontdekt dat  gerechtigheid een enorme plek heeft in het Koninkrijk van God. De bijbel spreekt meer dan 2200 keer over gerechtigheid. Een God die omziet naar armen, wezen en weduwen, mensen die verdrukt worden, ver weg en dichtbij. Tijdens de overdenking gaan we a.d.h.v. Jesaja 61 op zoek naar Gods hart voor gerechtigheid. We zullen ontdekken dat door ons heen God Zijn Koninkrijk wel degelijk bouwt!

Kom je ook?

Arjen ten Brinke

Arjen ten Brinke is gemeentestichter en voorganger. Arjen was bijna tien jaar actief als pionier en oprichter van de missionaire gemeente BOEI 90 in Den Haag. Sinds 1 september 2019 is hij een van de voorgangers van Mozaiek033 en werkt hij bij International Justice Mission als spreker en inspirator.