lid worden

Lid worden

te huur

Te huur

meer info

Meer info

ANBI

Adres

Terschellingkade 22
3826 DJ Amersfoort
info@kruispuntvathorst.nl
Telefoonnummer beheerder: 06 - 11 10 77 56

Navigatie

Omdat de wijk vrij nieuw is, zijn navigatiesystemen nog niet altijd up-to-date. Google Maps en Openstreetmap.org zijn dat wel.

 

Parkeren

Parkeren is alleen toegestaan op de parkeerplaats aan de Texelstraat-Zuid. Let op: de bussluis in deze straat is verboden voor personenauto’s. Als u komt aanrijden vanaf de Texelstraat-Noord kunt u parkeren bij GymXL.

Contactpersonen

Algemene vragen:
vragen@kruispuntvathorst.nl

Predikant:
ds. Pim Brouwer
pim@kruispuntvathorst.nl

Scriba:
Christel van Oord
bestuursscriba@kruispuntvathorst.nl

Persvoorlichting:
communicatie@kruispuntvathorst.nl

Ons gebouw huren

kruispunt-quote-7

Ons gebouw is beschikbaar voor verhuur van zalen of in zijn geheel. Gelegen naast station Vathorst, met eigen fietsenstalling en ruim parkeergelegenheid, is het een ideale locatie voor diverse lokale en landelijke activiteiten.

Heb je vragen of wil je lid worden?

Overweeg je lid te worden van Kruispunt? Welkom! Stuur een mail naar onze ledenadministratie. Wanneer je eerst eens wilt praten met een van onze bestuursleden, kun je dat aangeven in je mail. Je kunt ook direct een aanmeldingsformulier opvragen. Als je deze invult en retour stuurt, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Een van onze bestuursleden komt dan bij je langs voor een kennismakingsgesprek

Wil je meer weten over Kruispunt of over het geloof in het algemeen? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Of direct met gemeentescriba Hennie Groenenberg via: vragen@kruispuntvathorst.nl.

Contactformulier