Zaalverhuur

Het gebouw van Kruispunt, kerk in Vathorst is beschikbaar voor zaalverhuur. Gelegen naast het station Vathorst met eigen fietsenstalling en direct naast ruime parkeergelegenheid, is dit gebouw ideaal voor zowel wijk- als landelijke activiteiten.

 

Contact / Aanvraagformulier

Wilt u meer informatie of een reservering plaatsen, gebruik dan dit aanvraagformulier.
Het ingevulde formulier komt terecht bij beheer@kruispuntvathorst.nl. Wij beheren deze mailbox met vrijwilligers en streven er naar binnen tien werkdagen te reageren.

Aandachtspunten:

  • Het kerkgebouw is rookvrij.
  • Het gebouw is beschikbaar op momenten dat we het zelf niet (volledig) gebruiken. Op zondagen is zodoende geen verhuur mogelijk.
  • Het gebouw wordt alleen beschikbaar gesteld voor activiteiten die niet in strijd zijn met de geloofsovertuiging van de gemeente. Bij twijfel beslist het bestuur van Kruispunt.
  • De verhuur heeft geen commerciële doelstelling, maar is bedoeld om het gebouw te delen haar wijk en daarbuiten, om maatschappelijke en sociale activiteiten een geschikte plek te kunnen geven tegen een redelijke vergoeding.
  • Er is een beeld- en geluidsinstallatie aanwezig. Gebruik hiervan is aan regels gebonden.

Verhuurinformatie

Soort zaal Geschikt voor Capaciteit Tarief per dagdeel
Grote zaal (kerkzaal) Presentatie, debat, concert, kerkdienst… 550 € 660 (incl. techniek en piano)
Vergaderzaal (2x) Presentatie, debat, zangavond, ontmoeting 25 (incl. tafels)
40 (theater)
€ 120 (incl. basis AV)
Dubbele vergaderzaal Idem 50 (incl. tafels)
90 (theater)
€ 240 (incl. basis AV)
Bijzaal (2x) Presentatie, debat, kinderfeestje, ontmoeting 25 (incl. tafels)
40 (theater)
€ 120
Huiskamer Overleg, ontmoeting in kleine kring 12 € 75

NB1. Bij het huren van de grote zaal of een vergaderzaal is gebruik van de open ruimten (Grand Café en/of Vide) inbegrepen voor ontvangst, pauze ed., zonder kosten. U deelt het gebruik van de open ruimten dan met andere aanwezigen in het gebouw.

NB2. Bij exclusief gebruik van alle aangegeven zalen geldt een gecombineerd tarief. U bent dan de enige gebruiker van de aangegeven ruimten. Een indicatie voor alle zalen tegelijk is € 900 per dagdeel, € 1400 voor twee dagdelen en € 1750 voor de hele dag (3 dagdelen).

NB3. De zalen worden in principe per dagdeel verhuurd en niet los per uur. Als met klaarzetten en opruimen erbij de tijd langer is dan een dagdeel, geldt nog steeds het dagdeel-tarief. Als uw activiteit ruim meer dan een dagdeel beslaat, dan hanteren we voor de grote ruimten (grote zaal, open ruimten) een gelimiteerd tarief van 60% voor elk extra dagdeel.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier verhuur
Begintijd *
Eindtijd *
Zaalkeuze(s) *
Wensen beeld en geluid
Type catering
Privacy
Bij het versturen van dit formulier ga ik akkoord met het verwerken van de ingevulde gegevens door Kruispunt Vathorst. U ontvangt een reactie op uw aanvraag via beheer@kruispuntvathorst.nl. Voor vragen en aanvullende informatie kunt u rechtstreeks dit mailadres gebruiken.
Privacy